Banner
Our Service
10Mei

inschrijvingen lezingen open

Persoonlijke uitnodigingen verstuurd

We kunnen jullie trost meedelen dat er inmiddels meer dan 30 klanten zich hebben geregistreerd en zij hebben ook al een persoonlijk uitnodiging gehad om zich in te schrijven voor de lezingen.
Registeer snel zodat we ook jou een persoonlijke uitnodiging kunnen sturen.

Our Service
19April

volgeboekt

Alle leveranciers en merken zijn bekend

Na nog een bezoek aan de Metaal Kathedraal en heel wat puzzelen konden we nog enkele leveranciers plaatsen. Alle deelnemers en meer dan 30 merkenpresentaties zijn nu bekend.
Registreer je snel zodat we je binnenkort een gepersonaliseerde uitnodiging kunnen versturen.

Our Service
4April

trend boutique

Promotie Lederwaren Event van start!

Vele positieve reacties op de 2e editie van het Lederwaren Event na de plaatsing van het nieuwsbericht op de website van Trend Boutique. Klanten zijn enthousiast over de nieuwe opzet en de eerste registraties komen binnen!!
We hopen nog een aantal merken op de wachtlijst te kunnen plaatsen.

Our Service
22Maart

www.lederwarenevent.nl

Yes, LederwarenEvent.nl is een feit!

Zoals je kunt lezen is event het veel meer dan een inkoopbeurs: inspiratie opdoen, netwerken, bijpraten met je collega's, leveranciers en andere relaties. De hele dag word je van drinken en eten voorzien in een aangename omgeving.
Registreer vandaag nog!

Our Service
14Maart

www.lederwarenevent.nl

Domeinnaam geregistreed

Om het evenement beter te kunnen promoten hebben we besloten een website te ontwikkelen waarop ook de inschrijvingen kunnen worden geregistreerd.
Na de registratie van de domeinnaam gaan we aan de slag met de site...


Our Service
12Maart

24 juni 2019

Locatie en datum liggen vast

Na een lange zoektocht in het centrum van het land hebben we uiteindlijk een geschikte locatie gevonden en hebben we de datum kunnen vastleggen. De Metaal Kathedraal is een unieke locatie, de prachtige architectuur creëert een perfecte omgeving voor het evenement van 2019 voor de lederwaren branch.